De lockdown duurt helaas langer, maar Zandloper kan gelukkig open blijven! Gelukkig is Corona nog buiten onze deur en we doen heel erg ons best om dit zo te houden.
De aangepaste openingstijden werken goed. Het was wel even wennen om al om 7:45 bij de Zandloper binnen te stappen, maar met een goed humeur en een lekker kopje thee lukt het prima. De kinderen volgen serieus hun online lessen en wij helpen natuurlijk daar waar nodig. Het doel is natuurlijk om op deze manier het schoolritme er in te houden en het is ook gezellig om in deze gekke tijd gewoon leeftijdgenootjes te zien in plaats van de hele tijd in je kamer achter een scherm.
In de gezamenlijke pauzes, geheel Corona-proof, spelen sommige kinderen een spelletje, maken een puzzel of zitten gewoon even relaxed te kletsen met elkaar, om daarna weer fris aan het huiswerk te werken.
Bij de Zandloper is er dus naast het serieuze werk ook gezelligheid met elkaar en houden we de moed erin met lekkere en gezonde hapjes en snapjes.
Waar we ook echt blij mee zijn is dat onze LOL student Hugo iedere week bij de Zandloper is om extra ondersteuning Wiskunde te geven aan een van onze kinderen. We gaan ervoor en komen met elkaar op deze manier er goed doorheen! Marjolein en Sandy