Beste ouders en kinderen,

Na een heerlijke zomervakantie zijn we er helemaal klaar voor om alle kinderen weer bij de Zandloper te ontvangen dit nieuwe schooljaar. We gaan ervoor, welkom allemaal!

De Opstart Dagen zijn goed bezocht. Met uitgeruste en zonovergoten koppies en sommigen een halve meter langer gegroeid, hebben de kinderen hun boeken picobello gekaft, schriften netjes voorzien van etiketten, Plenda’s overzichtelijk ingevuld en hun laptops en iPads aan de praat gekregen.

Misschien heb je het bordje naast onze deur al gesignaleerd: We zijn een erkend leerbedrijf geworden en het zit er dik in dat we dit schooljaar een stagiaire gaan krijgen. Uiteraard zal deze door een pittige sollicitatiecommissie moeten, bestaande uit Marjolein, Sandy en onze vaste bijlesstudent Hugo.

Om iedereen zo goed als mogelijk te begeleiden vinden we het fijn als je met ons overlegt welke dagen en welke tijden je bij ons aanwezig bent. Natuurlijk zijn we flexibel en denken we mee wat voor jou de meest handige tijden zijn om bij de Zandloper aan de slag te gaan.

Vanaf 1 september heeft het stadion op het Leer en Sportpark twee huismeesters. Naast hun andere werkzaamheden houden de huismeesters Eddy en Jan zowel binnen als buiten de boel goed in de gaten. Kijk daar worden wij blij van!

Op 18 september viert SOB De Zandloper het éénjarig bestaan en daar zijn wij heel trots op! Wat zijn wij blij dat we deze stap hebben genomen en we gaan door!

Op zaterdag 2 oktober van 10:00 tot 15:00 hebben we onze Open Dag. Iedereen die informatie wil of het leuk vindt om bij ons te komen kijken is van harte welkom!

Herfstvakantie: 18 tot en met 24 oktober. De Zandloper is open op maandag 18 okt en dinsdag 19 okt van 9:00 tot 14:00. Kinderen kunnen dan onder begeleiding werken aan verslagen, projecten, presentaties, toetsen voorbereiden enz.

We kijken alweer uit naar onze jaarlijkse Halloween activiteit op vrijdag 29 oktober van 16:00-17:00. Alle kinderen kunnen zich hiervoor opgeven.

In november zullen we alle kinderen en ouders uitnodigen voor een voortgangsgesprek. Verdere informatie hierover volgt later.

Bij vragen of iets anders, twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Wij wensen alle kinderen en ouders een heel goed schooljaar en hartelijke groet vanuit de Zandloper,

Marjolein en Sandy