Beste ouders en kinderen,

Van de week voor Pasen met meer dan twintig graden, zon en gezellige de Paastak op onze grote ronde tafel, naar sneeuw op ons dak en kinderen die ijskoud van de fiets bij ons binnen stappen. Tsja, we houden allemaal vol en bij de Zandloper zien we dat de kinderen allemaal echt goed hun best doen, we zijn trots op ze! Deze laatste periode van het schooljaar gaan we knallen.

We hebben houten zonneschermen gemaakt, die de kinderen voor hun raam kunnen zetten. ondanks dat we een zonnetje in huis erg fijn vinden, is het niet echt praktisch met alle laptop en iPad schermen.

De te gekke online Pubquiz was een groot succes, ondanks her en der haperende wifi verbindingen. De winnaar heeft een mooi houten spel gewonnen voor de hele familie. Wij vonden het zelf erg leuk om te organiseren en zitten al in onze denktank voor een nieuw evenement.

Na het Paasweekend zijn de openingstijden van de Zandloper weer normaal: 12:00 tot 18:30. Er zijn scholen die de kinderen weer gewoon volgens hun normale schooltijden ontvangen en wij willen ook dat iedereen daar weer aan gaat wennen.
We spreken graag met iedereen af tot hoe laat uw kind aanwezig is bij De Zandloper (kan tot 18:30).

Er komt een rommelige tijd aan in onze agenda; losse feestdagen en de meivakantie. Voor we het weten is het alweer zomervakantie en zit het schooljaar erop.
Belangrijke data op een rijtje:

Meivakantie: 24 april tot en met 9 mei. We zijn open op maandag 26, woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 april van 9:00-14:00 en de lunch wordt verzorgd. De tweede week is De Zandloper gesloten.
Hemelvaartsdag: 13 mei: gesloten (donderdag).
Tweede Pinksterdag: 24 mei: gesloten (maandag).
De toetsweken en de eindtoetsen komen in deze periode ook langs.
Zomervakantie regio Noord: 10 juli tot en met 22 augustus.

In de zomervakantie is De Zandloper open in week 28 en dan hebben we een educatief en leuk project. Welke dagen iemand komt spreken we nog af.
De Zandloper heeft in de laatste week van de zomervakantie (week 33) op donderdag 19 aug en op vrijdag 20 aug Opstart-dagen.

Tijdens de Opstart-dagen gaan we ons voorbereiden op het nieuwe schooljaar; boeken kaften, Plenda invullen, alles checken en regelen, zodat de leerlingen helemaal klaar voor de start zijn voor een goed schooljaar.

De Plenda voor schooljaar 2021/2022 kan bij ons besteld worden.

Het Leer&Sportpark De Langteleegte begint ondertussen echt al wat te worden. De bouwwerkzaamheden gaan gestaag door. Wij slaan ons door alle getril, getimmer en bouwgeluid heen en kijken reikhalzend uit naar het moment dat de laatste bouwvakker het terrein verlaat en alles mooi en af is!

Blijf gezond en hartelijke groet vanuit De Zandloper,

Marjolein en Sandy