Bij ons komt uw kind niet alleen om huiswerk te maken. De letters SOB staan voor Studie, Ontwikkeling en Begeleiding en dat is precies wat we aanbieden!

Bij SOB De Zandloper wordt het huiswerk gemaakt in een relaxte en huiselijke sfeer. Als de school uit is, is het eerst tijd voor een ‘hapje en een snapje’. Er kan even uitgerust worden in onze zithoek en daarna nemen we met het kind door welke taken er die dag moeten worden vervuld.

Leren plannen doen we met behulp van de speciale Plenda-agenda. Tevens krijgt het kind een whiteboard voor thuis waarop de hele maand kan worden gepland. Zo houdt uw kind ook overzicht over alle buitenschoolse activiteiten. Wij helpen met leren plannen, leren leren en organiseren!

Wij zetten daadwerkelijk ook een zandloper in tijdens het leren of maken van het huiswerk. Hierdoor wordt tijd inzichtelijk gemaakt. We hebben meerdere zandlopers die verschillende doorlooptijden hebben. Dit zorgt ervoor dat we huiswerkbegeleiding op maat kunnen aanbieden.

Voordat de aanmelding rond is, houden we een intake gesprek met ouder en kind. Zo leren we elkaar alvast kennen en kunnen we de hulpvraag het beste formuleren.